DSU logo 53. Divisionsturnering 2014-2015
brikker

Nyheder

Om denne side

Når en runde er spillet i Xtracon-Skakligaen skal arrangørerne sende en pgn-fil med partierne til divisionsholdturneringslederen. PGN-filerne uploades til divisions-hjemmesiden og kan bl.a. spilles igennem via tabellerne. På denne side præsenteres partierne fra alle uploadede pgn-filer på en ny måde, fx. som alle partier for en kamp.

Partirne er samlet pr. række/runde og disse kan ses i venstre kolonne. Ved at på en række/runde kommer du til kampene og partierne.

Denne markering ud for en række/runde, betyder at den bliver vist live, således at man løbende har mulighed for at følge med i partierne medens de spilles.

Når kampene er afsluttet kan man se og gennemspille partierne Re-Live. Der er kun minimal forskel på live og re-live visningerne.

Partierne fra andre grupper end XtraCon-Skakligaen kan også sendes som pgn-filer og vil blive behandlet på samme måde. Som man kan se, har flere benyttet sig af dette tilbud. Men husk, at hvis du vil sende en pgn-fil til divisionsholdturneringslederen, skal du benytte den relevante tomme pgn-fil, som kan downloades fra klubsiden.

Download af partierne kan som hidtil ske fra området Partier eller fra turnerngstabellerne / de enkelte kampe.

På forsiden af divisions-hjemmesiden kan nogle kampe være markeret med gult. Det betyder ikke, at kampenes partier nødvendigvis transmisteres live, men at kampenes resultater opdateres live.